fanofEM bestaat 5 jaar

Deze maand vieren wij ons 5-jarig bestaan! Vijf jaar geleden waren er een aantal AIOS uit Zwolle die het zo zonde vonden dat alles wat gelezen, uitgezocht en gepresenteerd werd onder in een la belandde. Het idee ontstond om voor de eigen opleidinggsregio een website te maken waar al die kennis en kunde terug te vinden was. Maar waarom alleen iets maken voor een beperkte regio? Waarom niet publiceren voor heel Nederland?

Zo is fanofEM ontstaan.

Inmiddels is het een platform waar iedereen die enige affiniteit heeft met de Spoedeisende Geneeskunde aan kan bijdragen. Om de 2-3 weken hebben we blogposts gepubliceerd over de meest uiteenlopende onderwerpen, gelezen door tienduizenden mensen. Altijd gereviewd door een collega, om de kwaliteit te waarborgen. In 2018 mochten we zelfs de NVSHA-award ontvangen voor het beste initiatief in de Spoedeisende Geneeskunde!

Team fanofEM, van links naar rechts: Jeroen Veldhuis, Leonie Geut en Britt van der Kolk. Cara Jager ontbreekt.

Wat in 2016 begon als een wild idee onder een aantal enthousiaste AIOS, is inmiddels uitgegroeid tot een prachtig, veelzijdig blog.

Help ons mee

We vieren wat we bereikt hebben de afgelopen jaren en kijken ook naar de toekomst. Het onderhouden van fanofEM.nl is heel leuk, maar ook intensief. De afgelopen jaren hebben we dat gedaan met een klein kernteam van vier personen. We merken nu dat wij die tijd niet altijd meer kunnen vrijmaken. Daarom zijn we op zoek naar mensen binnen de Spoedeisende Geneeskunde – ANIOS/AIOS, PA’ers, VS’ers, SEH-artsen en verpleegkundigen – die met ons mee willen bouwen aan de toekomst van fanofEM.

Dat kan op twee manieren:

  • Kom ons team versterken!
    Op dit moment bestaat het hart van fanofEM uit vier personen: Cara Jager, Britt van der Kolk, Jeroen Veldhuis en Leonie Geut. We willen graag ons kwartet uitbreiden met mensen die zich aan fanofEM willen verbinden. Niet perse door zelf allerlei blogposts te schrijven, maar door – waar je werkt – fanofEM op je netvlies te hebben. Concreet betekent dat:
  1. Je hebt een drive voor het vak en gelooft dat we meer kennis met elkaar moeten en mogen delen.
  2. Je bent enthousiast over fanofEM en wilt tijd vrijmaken om bij te dragen aan de ontwikkeling ervan.
  3. Je houdt je oren en ogen open, brengt anderen in contact met fanofEM en ziet kansen om hen te stimuleren blogposts te schrijven over interessante SEH-onderwerpen.
  • Schrijf mee!
    Daarnaast zijn we op zoek naar nieuwe blogposts. Heb je een presentatie gegeven over een interessant SEH-onderwerp? Hebben jullie een nieuw protocol gemaakt? Heb je iets interessant gelezen of gehoord op een congres? Of heb je misschien een ander idee, maar weet je niet of het geschikt of goed genoeg is? Stuur en mailtje naar mail@fanofem.nl! Dan kijken we samen hoe we er een blogpost van kunnen maken!

Help mee met fanofEM!

Lijkt het je leuk om eens wat te maken voor fanofEM? Heb je een concreet idee of vraag je je af of je idee geschikt is? Of wil je misschien deel uitmaken van ons team?

Stuur vrijblijvend een mailtje naar mail@fanofem.nl.

 


Namens team fanofEM

Britt van der Kolk, Jeroen Veldhuis, Cara Jager en Leonie Geut

 

 

Pin It on Pinterest

Share This