Beste fan,

 

Dit jaar is een top jaar voor fanofEM!

We merken dat de website steeds meer impact heeft. De artikelen worden steeds meer gelezen en de bezoekersaantallen stijgen. Het absolute hoogtepunt dit jaar was het winnen van de NVSHA award voor “Beste Initiatief 2018”. Het was fantastisch om deze waardering te ontvangen en het geeft enorm veel energie om dit platform verder uit te breiden.

En daar hebben we jouw hulp bij nodig! We zijn benieuwd wat je van ons vindt en wat je graag leest op de website. Daarnaast zijn we erg nieuwsgierig naar wat je nog graag nog meer zou willen lezen op fanofEM.

Via de link hieronder kan je een vragenlijstje invullen dat je 3 minuten kost. Binnenkort gaan we alle antwoorden verzamelen en zal er vernieuwde website gepubliceerd worden, misschien wel met jouw aanbevelingen!

 

Hartelijke groet,

team fanofEM,
Britt van der Kolk
Jeroen Veldhuis
Cara Jager
Leonie Geut

Pin It on Pinterest

Share This