Donderdag 31 mei was het dan zover: de bekendmaking van de NVSHA Awards door de Nederlandse Vereniging voor Spoedeisende Hulp Artsen. Samen met vijf andere originele en goede initiatieven was fanofEM genomineerd voor de award ‘Beste initiatief in de Spoedeisende Geneeskunde 2018’. En wat was het een enorme verrassing toen ons logo immens groot op de schermen verscheen, ten overstaan van 400 collega’s!

We zijn ontzettend blij en trots met deze waardering. 1.5 jaar geleden startten we met dit initiatief om op een toegankelijke manier kennis te delen met heel Nederland. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een website met meer dan 100.000 bezoeken per jaar. Onze site wordt inmiddels niet alleen meer bezocht door SEH-artsen en arts-assistenten, maar ook collega’s uit de acute zorg, zoals internisten-acute geneeskunde, urgentie-anesthesiologen en ambulanceverpleegkundigen. Dank voor al jullie bezoeken!

Speciale dank gaat natuurlijk uit naar iedereen die zich inzet voor fanofEM door interessante posts te maken. Deze collega’s komen allang niet meer alleen maar uit Zwolle, maar inmiddels schrijven collega’s uit heel Nederland mee. Ook kunnen we steeds meer collega’s met verschillende achtergronden toevoegen aan ons team: van uroloog tot KNO-arts en van huisarts in opleiding tot ziekenhuisapotheker. Stuk voor stuk collega’s die zich volledig belangeloos inzetten om met elkaar de spoedzorg te verbeteren door het delen van kennis en kunde. Waanzinnig bedankt allemaal!

Met deze award hebben we ook een geldbedrag gekregen, waarmee we de website verder gaan verbeteren en dit succes kunnen voortzetten. Maar daar hebben we ook jouw hulp bij nodig!

We zijn op zoek naar nog meer enthousiastelingen binnen de Spoedeisende Geneeskunde die graag een keer een blogpost voor fanofEM willen maken. Het hoeft niet uitgebreid te zijn. Heb je een leuk idee? Heb je een Journal Club die je niet op je eigen computer wil laten wegkwijnen? Heb je tijdens de masterclass iets uitgezocht wat interessant is om te delen? Mail ons dan! We kijken graag samen met jou hoe we het verder vorm kunnen geven.

Tot de volgende post!

Team fanofEM

Op de foto kernteam fanofEM: Jeroen Veldhuis, SEH-arts KNMG; Leonie Geut, SEH-arts KNMG en Britt van der Kolk, AIOS SEH. Cara Jager, SEH-arts KNMG ontbreekt.

Pin It on Pinterest

Share This